Как да качваме снимки във форума ?

Go down

Как да качваме снимки във форума ?

Писане  Admin on Сря Юни 23, 2010 4:13 am

1. За да качите снимки във форума, трябва да кликнете върху бутона НОВА ТЕМА или НОВ ОТГОВОР (ако вече има създадена тема, към която искате да прикачите снимките си). За целта не е необходимо да сте регистриран потребител.

2. След като въведете заглавие на съобщението/темата си в малкия прозорец, отидете в големия прозорец, в който по принцип се пишат и текстовите съобщения. Отгоре над прозореца ще видите малки квадратни иконки. Когато отидете с мишката върху тях (без да кликвате), отдолу автоматично излиза надпис с функцията им. Отидете на осмата кутийка вляво от кутийката с надпис Others. Под нея ще се изпише "Host an image". След това действайте по следния начин:

а) Ако не сте регистриран потребител: кликнете върху кутийката и ще се отвори малко прозорче с бутон "Browse" отдясно. Натиснете бутона "Browse" и намерете във фолдерите във Вашия компютър снимката, която искате да качите, след което натиснете бутона "Upload" отдолу. След няколко секунди ще видите поредица от кодове с интернет адреса на снимката. Отидете на "Forum code" и го копирайте. След това се върнете във вече започнатата от Вас тема във форума и пастирайте в големия прозорец така копирания код.

б) Ако сте регистриран потребител: кликнете върху гореописаната кутийка и ще се отвори прозорец на хостинг сайта на форума. Регистрирайте се като потребител , за да можете да използувате и в бъдеще снимките, които ще качвате от този момент нататък. След това качете желаната снимка по гореописания начин с бутонa "Browse". Копирайте адреса на снимката, който ще излезе в прозорчето "Image". След това се върнете във вече започнатата от Вас тема във форума и пастирайте в големия прозорец така копирания код.

Мда, така описано и на мен ми изглежда малко сложно dizzy Затова, ако не можете да се справите по някой от двата начина, просто ми пратете снимките на tmladenova@hotmail.com и аз ще ги кача във форума с удоволствие!
avatar
Admin
Admin

Брой мнения : 13
Join date : 02.06.2010

Вижте профила на потребителя http://vasilaprilov3v.roll.tv

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите